27 mars

Jag har ändrat lite i min blogg, men den är inte klar än. Gjorde en ny header, den andra va så ful. Fast det är typ den här också, men jag ska göra en ny sen när jag orkar. Ville bara inte ha den jag hade innan.

Fredag

Jag mår sådär idag, känner mig lite nere. Jag vet faktiskt inte varför, men det är nog bättre imorgon. Hoppas jag.

Imorgon ska jag nog gå till stan. Ska köpa foundation & så funderar jag på att köpa akvarellfärg. Sen när jag kommer hem tror jag att jag ska jobba lite med mitt projektarbete. Det måste ju vara klart snart.

Mitt ljud på datorn har blivit helt cp. Det va typ som vanligt igår, men nu är de helt cp. Åhh, jag vill bara att ljudet ska bli som vanligt igen :( Har bara haft den här datorn i tre månader typ.

Onsdag

Nu är det typ 3 veckor sen jag skrev här sist. Hade typ glömt bort att jag hade den här bloggen.

Idag har jag inte gjort så mkt. Har vart i skolan bara. Jag har typ jättemkt att göra i skolan nu. Orkar typ inte. Men jag tar ju studenten snart, så det är inte så lång tid kvar. Blir ju skönt när jag har gjort klart allt. Idag fick jag faktiskt min studenmössa & lite andra saker :)

Jag vill ha en annan design på bloggen. Jag vet inte hur man gör, så jag ska försöka hitta nån som kan hjälpa mig med de. Den jag har nu är ju jättetråkig & ful. Bläää...

RSS 2.0