Irriterad

Jag blir så irriterad. Jag gillar verkligen inte en tjej i min klass. Tur att de typ bara är en månad kvar och sen slipper jag henne. Hon har skrivit om mig i sin blogg två eller tre gånger nu. Asså jag blir inte irriterad för att hon skriver om mig i sin blogg, men de är för de hon skriver om som jag blir irriterad över. Tycker hon kan sluta skriva om mig om hon ska skriva sånt där. Hon vet typ ingenting om mig. Hon vet inte att jag läser hennes blogg, hon skulle nog inte våga skriva sånt där om hon visste att jag läste de.

Söndag

Jag vaknade för typ en timme sen. Gick & la mig ganska sent inatt. Jag brukar inte sova så här länge :P

Just nu sitter jag & pluggar lite. Vi håller typ på med svin influensan på engelskan just nu. Vi ska berätta om de för dom andra klassen imorgon. Det är jättetråkigt. Blööö...

3 maj

Nu va de ett tag sen jag skrev här igen :P Har bara inte orkat skriva.

Jag ska egentligen dansa idag, men jag är förkyld så jag ska inte gå. Det är sista gången idag och jag vet inte om dom har ändrat nåt på dansen och så ska man ha på sig dom kläderna man ska ha på avlutningen. Och jag har inte dom. Så jag kommer nog inte vara med på avslutningen den här gången. Lite tråkigt. Det är kul att dansa på dansavslutningarna.
Jag ska nog plugga lite istället. Ska jobba lite på mitt fotokompendium tror jag.

RSS 2.0